Iako su pre nekoliko dana Miki Đuričić, Marija Kulić i Miljana Kulić započeli pravi rat, gdje su uputili žestoke prijetnje jedno drugom, poznato je da se za stolom i u toku sastanka sve činjenice sagledavaju na realan način bez obzira na tenziju koja preovladava u Bijeloj kući.

U emisiji “Igra istine” Đuričić je sinoć imao jedno zapažanje koje ga nije ostavilo ravnodušnim, pa se zbog toga i obratio Miljani kako bi pokušao da razrjieši njihove nesuglasice i olakša im boravak u “Zadruzi 2”.

– Neko ko želi da se Miljana smiri i da bude dobra, da se ne svađa sa ljudima, to mi je skroz okej. Ta ljubav mi je mnogo smiješna, ja razumijem i Mariju. Oni se vole stvarno, Boga mi. Po meni je lijepo što on nju ne savjetuje loše ništa, nego da bude dobra, da se druži i baš mislim da baš ta publika koja voli Miljanu će reći: “Vidi, ona je našla dečka, smirila se”. Meni je to lijepo, druga stvar je što mu ti kao majka na vjeruješ. Ja vjerujem da hoće da se uzmu i da žive zajedno. Mislio sam da se ne može promijeniti nikad u životu. Ona je odlučila da se smiri zbog ljubavi, dijete vjeruje u ljubav! Ja podržavam nju u svemu ovome, jer, ovako mi je zanimljivija. Ne ulazim u to da li će on da je prevari, mi svi treba da je podržimo u ovome! Ja mislim da publika uživa u svemu ovome! Moje pitanje je: “Ukoliko se desi da ti i Zola uspijete, da li ste razmišljali gdje ćete živjeti? Čime ćete se baviti?” Kažite mami da se ne sekira – rekao je Miki.

Kulićeva je bila na ivici suza dok je slušala svog protivnika, pa mu je iskreno odgovorila na svako pitanje.

– Pričamo o našem odnosu uvijek. Mislim da narod hoće da vidi Miljanu koja je zaljubljena, ja sam uvijek palila vatru. Nekad sam u pravu, nekad nisam. Bilo je mnogo sukoba, ja znam da palim vatru. Psihički mi je bolje ovako, on je meni rekao neke stvari zbog kojih mi je krivo. Derventa nije izbor, to je mali grad i ja zbog svog posla i djeteta, ja sam navikla da budem samostalna žena. Planirala sam da iznajmimo stan u Nišu, da se niko ne miješa u naš odnos i da ne ljubomorišem kad je njegov posao u pitanju, neću da mu ljubomorišem. Uvijek mogu da ga provjerim, petkom i subotom mogu da idem sa njim, samo da se ponašam normalno. Ako me izda, izdao me je. Ako se to bude desilo napolju, a nadam se da neće, ja neću gledati kako sam iskorištena. I ja ću gledati kako mi je prijala pažnja, gledaću na zadovoljstvo. Poželjeću mu sreću, ali nadam se da neće i vjerujem da ću biti srećna. Uvijek kad upoznam nekog, uđem u rijaliti i sve se pokvari – rekla je Miljana.

Marija je briznula u plač poslije ovih riječi, ali nije željela da upućuje komentare na njihov račun.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)