Kaćin dečko poklonio Sandri Afriki 20.000 eura, a ovo je razlog!

Kurir.rs

Velike su šanse da na domaćoj javnoj sceni izbije još jedan estradni rat, a sve zbog onoga što se dogodilo kasno sinoć. Ovaj put glavne akterke su Sandra Afrika i Katarina Grujić koje bi mogle ozbiljno da naruše odnos zbog gesta Ivana Čolakića Čole, novi Kaćin dečko.

Dok je Kaća sinoć pjevala u Austriji, njen dečko se kao nikada do sada provodio na jednom privatnom slavlju u Hrvatskoj, gdje je goste zabavljala Afrika, a kako smo uspjeli da saznamo od izvora koji se, takođe, našao na ovom veselju, Čolakić je bio oduševljen Sandrom. Simpatije prema koleginici svoje djevojke iskazao je komplimentima, ali i novcem koji joj je davao poslije skoro svake otpjevane pjesme.

“Bio je baš veseo i raspoložen, sve vrijeme se motao tu gdje je ona pjevala. Non stop joj je naručivao pjesme i davao ogroman bakšiš, ni sam ne zna koliko joj je para dao za nekoliko pjesama! Ona mu je sve muzičke želje ispunjavala, a kad se sve sabralo, Sandra je samo od Kaćinog dečka sinoć zaradila 20 hiljada eura“, ispričao je izvor i dodao da Čola, inače, često čašćava muzičare, ali da nikada do sada ovoliko para nije dao jednom izvođaču.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...