Svadba o kojoj bruji region dobila nastavak: Odbjegla mlada izvrijeđala bivšeg pjesmom, on objavio citat s jasnom porukom!

Kurir

“Televisa presenta” je izraz koji nabolje opisuje priču iz Gradačca kada je dan ljubavi i veselja zaključen brakom, a već oko ponoći svađom i odlaskom mlade s vjenčanja, a dan kasnije angažovanjem advokata, zahtjevom za razvod, tužbama za klevetu.

Sapunicu su dvoje mladih nastavili na Fejsbuku pa je Elda objavila pjesmu folk pjevačice Katarine Grujić čiji “srceparajući” stihovi glase:

“Šta li sam na tebi to videla? Jedno đubre obično sve do zvezda dizala, pa sada žmurim sa drugima ja jer ne mogu da verujem više svojim očima.”

Pjesma takođe poručuje da izabranik nije bio zanimljiv, lijep, hladan i nedodirljiv, ali “u sitne se sate krupne greške naprave”, a iz tih “očito krupnih grešaka” na koje aludira ova mlada žena iz Odžaka rodiće se dijete.

Za razliku od Elde, koja je kroz stihove opisala svoje stanje, a zatim i odmah ugasila svoj Fejsbuk profil nakon što su počele uvrede na njen račun, njen bivši izabranik Edin iz Gradačca ohrabrivao se citatima:

“Ne poginji glavu nikad. Najteže borbe Allah daje svojim najizdržljivijim borcima”, poručio je Edin sam sebi.

Takođe, promijenio je i fotografiju profila na ovoj društvenoj mreži tako da ovog puta pozira sam bez žene kojoj se prije nekoliko dana zakleo na ljubav do kraja života, a onda se sve završilo.

Bilo kako bilo, jasno je da će ova priča imati još pokoji nastavak s obzirom na to da kreće brakorazvodna parnica, ali i tužba za klevetu koju je žena najavila jednodnevnom mužu. Takođe, borba je i oko pet i po hiljada maraka koliko je prikupljeno tokom darivanja mladenaca.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...