NJEMAČKA ima dva sjajna vratara, Manuela Neura i Marca Andrea ter Stegena, ali samo jedan može braniti. Ter Stegen briljira na golu Barcelone, Neuer sjajan na vratima Bayerna, ali velika su konkurencija u Elfu i posljednjih dana njemačku sportsku javnost zabavlja verbalni rat između njih dvojice.

Ter Stegen je nedavno javno iskazao svoje nezadovoljstvo što ne brani u reprezentaciji pa je odmah uslijedio odgovor golmana Bayerna.

“Čuo sam što je rekao i to mi se nije svidjelo jer mi je to mogao reći direktno. Mi smo momčad i trebamo učiniti sve što možemo kako bi pobijedili. Iskreno, mislim da je jedini razlog to što branim dobro”, rekao je Neuer.

Zatim se oglasio golman Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne možete očekivati da igrači koji ne igraju budu sretni zbog toga. Manuel ne mora ništa reći o svojim osjećanjima, to je moje mišljenje. Ako vidite kako sam se ponašao u posljednjih nekoliko godina, onda smatram su takve izjave, kao ova njegova, neprimjerene”, rekao je Ter Stegen.

Nije trebalo puno čekati da se opet ne oglasi vratar Bavaraca. Neuer je rekao da ne zna jesu li te Stegenove izjave primjerene za reprezentaciju.

“Ja sam timski igrač i uvijek mislim za dobrobit u momčadi. On je odličan golman i njegove izvedbe su sjajne, ali nisam siguran da nam ovo pomaže. Mi smo momčad”, rekao je Neuer.

Neuer on ter Stegen's complaints about lack of game time with the NT: “I think he's a good keeper and is performing well but I'm not sure if that helps us. We are a team and should present ourselves as such.” pic.twitter.com/JD8nhLCMaE

— Bayern & Germany (@iMiaSanMia) September 14, 2019

Marc-Andre ter Stegen is getting restless sitting on Germany's bench.

Does the Barca keeper deserve to play ahead of Manuel Neuer? pic.twitter.com/Y6sEmxp220

— DW Sports (@dw_sports) September 13, 2019

Jens Lehmann on the Neuer – ter Stegen debate: “Manuel is better, he has everything, he is complete. If I lose 4-0 against Liverpool, I can't really make any claims [..] I joined the national team at the age of 27. ter Stegen still has time” [Sky90] pic.twitter.com/WdwnsXU97o

— Bayern & Germany (@iMiaSanMia) September 15, 2019

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?Izvor: / index.hr