Želimo li suzbiti što više širenje infekcije COVID-19, koju uzrokuje novi soj koronavirusa (SARS-CoV-2), jedna od ključnih stvari, uz naravno dezinfekciju i održavanje higijene, jeste nešto vrlo jednostavno – ostanimo kući.

Svako ko je već donio tu odluku i već “ostaje kući” te se kreće samo ako je baš neophodno, čini čudesnu stvar.

Svaka takva osoba je superheroj koji je svojim činom zaštitio, ne samo sebe, već i mnoge druge, od kojih su pojedini i ugrožene kategorije.

Fantastična animacija genijalno ilustrira koliko je važno da svako od nas uradi ono što može da pobijedimo virus, a to je – ostanimo kući!

POGLEDAJTE: 

Izvor: Radio Sarajevo

Više saznajte na izvornom linku: – SVAKA OSOBA KOJA OSTANE KUĆI JE SUPERHEROJ: Evo zašto, OVE SLIKE ĆE VAM TO NAJBOLJE OBJASNITI! / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.