Darko Lazić i Marina Gagić započeli su romansu koja je krunisna bebom Aleksejem, ali u bračne vode još nisu zaplovili. Gagićeva je bila totalno anonimna djevojka iz sela Brestač odakle je i pjevač, a pošto se pročulo za njihovu ljubav, ona je postajala sve popularnija na društvenim mrežama.

Ova mlada djevojka je od “ružnog pačeta” postala pravi “labud”, a profesionalne fotografije na kojima ističe svoje obnažene obline preplavile su njen Instagram profil.
Sa tog istog profila, uklonila je sve zajedničke fotografije sa Darkom, pa time dala za pravo zlim jezicima koji su inače govorili da će se ona pored njega itekako proslaviti, pa ga ostaviti. Naime, Marina i Darko su se, otpratili na Instagramu, što je iznenadilo mnoge, a onda je Gagićeva odlučila da obriše sve zajedničke slike sa Lazićem sa društvene mreže.

Potom je promijenila je i profilnu sliku, dok se oboje još uvijek ne oglašavaju u vezi glasina o raskidu njihove vjeridbe.

Izvor vijesti: Nina Novaković / azra.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.