Zadnjih godinu dana je među estradnim zvijezdama zavladalo pravo pomodarstvo u objavljivanju fotografija na društvenim mrežama, ali onih posebnih koje govore mnogo o njima na različite načine.

Malo je ko odolio ovome trendu na estradi, pa iako su oni manje popularni pjevači i pjevačice veoma uporni u tim objavama, imuni nisu ostali ni oni mnogo popularniji i uspješniji izvođači.

Stvar je u tome da svako od njih objavi neku svoju fotografiju iz mlađih dana ili sa početaka svojih karijera i da na taj način pokažu svojim fanovima i pratiteljima, gdje su bili nekada, kako su izgledali, kako su počinjali i gdje su danas i dokle su dosegnuli.

Na sve to naravno nije ostao imun i možda najmoćniji čovjek na srbijanskoj ali i na balkanskoj estradi, kojeg pola javnosti mrzi, a pola ga voli, ali ga svi poštuju, a radi se o direktoru i jednome od vlasnika Grand produkcije Saši Popoviću.

Po ovoj fotografiji koju dijelimo sa vama izgleda da je ovaj mladić sa brčićima bio veoma ozbiljan za te godine koje je imao i da bi malo ko rekao da će ta osoba postati ovo što je danas i da će nam faktički izlijetati iza svakoga ćoška te da će ga biti svuda na medijima i da će on bukvalno krojiti balkansku folk estradu i šta će se slušati i šta će biti popularno na ovim prostorima.

U svakom slučaju još jedan simpatičan način da se nešto novo nauči iz života nekih poznatih ljudi, posebno kada su tako popularni i moćni kao što je to danas Saša Popović.

Ovu LJEPOTICU prati preko MILION FANOVA, a sve zbog FOTOGRAFIJA! Ostat ćete bez daha!

Eva Padlock, poznatija kao ‘Monster girl’, otkrila je tajnu svojeg uspjeha na Instagramu na kojem ju prati milion fanova.

Eva Padlock dobro je poznata svima koji prate Moto GP. 34-godišnja Španjolka dobila je nadimak “Monster girl” jer na utrkama promovira to popularno piće. Iako je studirala dizajn interijera u Barceloni, posao ju je odveo u svijet manekenstva i postala je influencerica.

Na Instagramu je nedavno došla do milonn fanova, a njih često počasti svojim vrućim fotografijama. Za sebe kaže kako je samo još jedan model u industriji, ali ističe kako svatko od nas ima nešto što nas čini različitim i posebnim.

“Budite ono što jeste i ne dopustite si nikada da vam bude neugodno zbog nečega što ste objavili”, poručuje vruća Španjolka.