U Leskovcu (Srbija) nedavno je došlo do tučnjave svatova samo iz razloga što je mlada odlučila da pored suprugovog zadrži i svoje prezime.

Incident među svatovima dogodio se u poznatom leskovačkom restoranu nakon što je mlada matičaru saopštila da zadržava svoje prezime i na njega dodaje suprugovo, piše Jugomedia.rs.

“Kurvo!”, začulo se nakon mladine odluke iz dubine sale, a tu pogrdnu riječ izgovorio je lično njen svekar.

Po riječima muzičara koji su zabavljali goste, na veselju ništa više nije bilo isto.

“Koliko je bilo neprijatno, toliko je bilo i smiješno jer je riječ o uglednim gradskim porodicama. Obje imaju pedigre uspješnih leskovačkih privrednika”, ispričali su muzičari.

“Kada je svekrva tašti u jeku svađe rekla: Glupa kurvo! – ova joj je odgovorila: A, što sam glupa?, nakon čega je nastao opšti smijeh u dvorani”, prepričava basista u svadbarskom bendu, a njegovu priču potvrdili su i konobari i neki od svatova.

Nažalost, nije se završilo samo na svađi, već je nekoliko sati kasnije sve kulminiralo sveopštom tučnjavom svatova, pa je slavlje dvoje mladih ljudi nasilno završeno.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.