Sve je bila podvala! Darku su uvalili neispravno vozilo, auto je bio tempirana bomba!

Alo.rs

Darko Lazić zadobio je teške povrede u saobraćajki prošlog utorka kod Brestača zato što je vozio havarisan automobil! Folk pjevač je prije nekoliko mjeseci od prijatelja kupio neispravno vozilo, koje je bilo samo nalickano spolja.

Zbog toga se u trenutku udesa nije otvorio vazdušni jastuk, koji bi Laziću znatno ublažio povrede.

Pobjednik “Zvezda Granda” nije imao pojma da je auto koji je mjesecima vozio bio “tempirana bomba”.

– Darko je često mijenjao automobile, koji su oduvijek bili njegova velika strast. Prije godinu dana je kupio džip, koji je vozio neko vrijeme, a onda ga je pred ljeto prodao i uzeo nešto atraktivnije – crni kabriolet. Svidjelo mu se što ima pokretni krov i prijatelj mu ga je ponudio po dobroj cijeni, i to je bilo dovoljno da se odluči baš za ovo vozilo. Kasnije se ispostavilo da je riječ o kolima koja su bila već slupana, pa poslije samo nalickana i spremljena za prodaju – priča jedan od Lazićevih dobrih prijatelja, koji je uvjeren da bi folker mnogo bolje prošao u saobraćajki da je na vrijeme provjerio šta vozi:

– Njemu se prilikom udesa “er beg” nije otvorio. Pa pri svakom, čak i blažem, udaru vazdušni jastuk mora da iskoči. To znači da je vozilo bilo havarisano, pa krpljeno. Da je bilo ispravno, “er beg” bi se otvorio i sigurno mu ublažio povrede.

Vlasnik jednog poznatog auto-servisa u Beogradu potvrdio je da vazdušni jastuk mora da radi u svakom ispravnom automobilu.

– Da je sa Darkovim kolima bilo sve u redu, sigurno bi se prilikom udara aktivirali vazdušni jastuci. Kad dođe do havarije nekog automobila, mora da se zamijeni kompjuter koji je povezan sa “er begom” da bi taj sistem ponovo normalno radio. To ovdje očigledno nije urađeno – kaže izvor.

Poslije Lazićeve saobraćajke, smrskani BMW odšlepan je na jedan auto-plac u Pećincima. Olupina je poslije, kako se saznaje, rastavljena na dijelove. U policijskoj stanici u ovom mjestu rečeno nam je da oni nisu ni tražili da im automobil bude dovezen radi uviđaja.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...