SVE SE TRESLO! Sloba ZAMALO FIZIČKI NASRNUO na Lunu zbog Kije, UDARAO RUKOM O ZID, pa pokušao da napusti Belu kuću! (VIDEO)

Pink.rs
Žestoka rasprava nastala je u toku noći između Slobe Radanović i Lune Đogani. Iako su svi navikli na njihove prepirke i konflikte koji se svakodnevno dešavaju, ovoga puta scena je bila i te kako uznemirujuća.

Žestoka rasprava nastala je u toku noći između Slobe Radanović i Lune Đogani. Iako su svi navikli na njihove prepirke i konflikte koji se svakodnevno dešavaju, ovoga puta scena je bila i te kako uznemirujuća.

 

Naime, Sloba je u izolaciji razgovarao sa Mikijem Đuričićem o Kristini Kockar, nagradama i pobjedi, što je Lunu probudilo iz sna pa je počela da urla iz sveg glasa na svog dečka, jer je priznala da ne može da podnese to što on ponovo govori o njoj i što je tim stvarima opterećen.

Šta sam rekao? Pričali smo bezveze, nemoj da se dereš i da mi bacaš prekrivač nego da legneš i da spavaš! – vikao je Sloba.

Ne mogu da spavam, ne mogu više da slušam ovo! Šta je ovo!? Non stop pričaš o Kiji, ti si tim stvarima opterećen, ti si bolestan! Došla sam ovdje da se odmorim, danima ne mogu da se sastavim, a on priča o njoj! – vikala je Luna iz sveg glasa.

 

Sloba je u tom trenutku bio toliko besan da je počeo da udara rukama o zid, a činilo se kao da će udariti i svoju djevojku. Kako je pokušao da iskontroliše svoje emocije u tom trenutku, on je napustio prostoriju pa je ponovo krenuo ka kapiji.

Miki na čije realističko razmišljanje su ukućani već navikli, bio je prestrašen zbog jakog udarca u zid koji je u rehabu osjetio, pa je odlučio da Luni kaže sve u oči i nabaci joj osjećaj krivice da su sve svađe i konflikti nastali upravo zbog nje.

Ja sam došla da spavam, on je došao i dere se o Kiji, o kolima, o svemu! Ne mogu više da podnesem to! Ja to slušam svaki dan, da li ti to razumiješ? Nas dvoje svaki dan cijeli dan pričamo o tome! To što ti je drug je skroz okej, ali ja više ne mogu da izdržim! – rekla je Luna.

Vi se samo svađate, ovo je više katastrofa, uvijek ti nađeš nešto da se svađaš! Nemoj da se čudite što vas svašta pitaju i što te gledaju ovako i onako, prećuti nešto čovjeku koga voliš! Luna, zaljubila si se u oženjenog čovjeka, ćuti i trpi, na kraju će sve biti dobro, šta ste očekivali?! Ovo je rijaliti! Volite se, smijite se, ovo svi hoće, da se svađate! Nesigurna si, nisi ti normalna – rekao je Miki.

Kako je ova brutalna svađa izgledala pogledajte u nastavku.

(VIDEO) ANABELI NEĆE BITI DOBRO KAD VIDI: Evo šta je Sloba radio Luni dok je Kija spavala

Poznati par je u rijalitiju “Zadruga” pokazao da nemaju granicu, pa tokom sinoćnje žurke nisu marili što su oko njih ostali učesnici, te su se prepustili strastima.

Milan je slavio rođendan, pa je tim povodom organizovana žurka u kojoj su svi uživali. Uz muziku, hranu i piće bila je ovo prava fešta, a čini se da ni razmjenjivanje emocija nije ostalo u drugom planu.

 

Dok je Kija iskoristila trenutak dok su svi budni da odspava, njen zakoniti suprug Slobodan Radanović i njegova djevojka Luna Đogani nisu prestajali da se dodiruju pred svima.

Kako Lunina majka Anabela Atijas sve što se u rijalitiju dešava doživljava lično i reaguje emotivno, nema sumnje da će i sada biti tako, a kako je sve ovo izgledalo pogledajte u video snimku.

 

ANABELA POTPUNO SLOMLJENA, PREŽIVLJAVA NOĆNU MORU: Potražila sam pomoć, svi me gaze kao otirač!

Anabela Atijas je otvorila dušu o svemu što je muči, a u posljednje vrijeme zbog prijetnji koje dobija na društvenim mrežama preživljava noćnu moru.

Pjevačica je potražila pomoć zbog surovih pretnji, a ovako to komentariše:

“Potražila sam pomoć, a sad videćemo koliko sam je dobila. Samo bih voljela da znam šta je to toliko strašno urađeno da ljudi meni žele krv, smrt ili već kako zamišljaju da meni učine nažao”, rekla je Anabela.
Pevačica i njen suprug Andrej sumnjaju da iza svega stoji Andrejeva bivša supruga, koja je navodno slala poruke sa lažnog Instagram profila.
“Ja stojim iza toga da sam pustila dijete da uđe u rijaliti, ali to ne znači da treba da budem otirač, pa da me što jače gaze. Ja sam samo živ čovjek i majka. Novinari izvuku iz mene najgore, iako sam mislila da sam uspjela da napravim nevidljivi štit. Volim rečenicu koju je meni majka izgovorila: “Svi ti dželati koji oduzimaju drugima živote će stati pred istog sudiju, a to je smrt”. Svako ima ista prava”, izjavila je pjevačica kroz suze i nastavila:
“Znam da sam veoma emotivna i prilično umorna od zlobe, ali vjerujem u Boga i to me drži. Kada Luna izađe, biće bolje.”
“I ona je bila u rijalitiju i plakala meni na ramenu. Šta god da kažu, baš te briga. Nervira se, a ja sam joj rekla da to ne radi, jer će poludjeti”, utješila je Lepa Anabelu.

 

LUNINO UČEŠĆE U ZADRUZI JOJ UNIŠTILO BRAK: Anabela se rastaje od Andreja Atijasa?

Osim što u rijalitiju “Zadruga” Luna Đogani pravi probleme svom novom dečku Slobodanu Radanovića, inicirajući stalne konflikte i izazivajući probleme i sebi i njemu, ništa manje ti njeni hirovi nisu uzrokovali probleme i van rijalitija.

Po ko zna koliko puta ispisani su i pojašnjeni jadi njene majke Anabele Atijas koja „ukršta koplja“ sa medijima braneći svoju kćerku. U priču oko Lune, van Zadruge, upleteni su svi bližnji pa i oni zaboravljeni iz njenog okruženja.

I sve bi to bio neki logičan slijed da ta njena živopisna ljubavna idila nije dotakla i majčin brak koji je, po svemu sudeći, rasturen a sve zahvaljujući kojekakvim natpisima po medijima i društvenim mrežama.

Andrej Atijas, Anabelin suprug, se ako je vjerovati priči koja je „procurila“, prezasitio svih tih dešavanja koja su ga, ni krivog ni dužnog, snašla. Kažu da je našao mir i utočište kod svoje bivše ljubavi, a iste priče kazuju da je Anabela sa spakovanim koferima završila u Beogradu.

 

SAVRŠENE OBLINE: Ovo je najzgodnija djevojka koju ćete vidjeti danas (FOTOGALERIJA)

Instagram model iz Kolumbije, Camila Bernal, redovno obraduje fanove golišavim fotografijama.

Definitivno je to jedna od najzgodnijih djevojaka koje ćete vidjeti danas. Možda i u životu.

Mi vam donosimo najbolje fotografije zgodne manekenke.

 0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...