Danas u 17:30 sati u Velikoj Sali Doma culture biti će održana svečana akademija povodom obilježavanja Dana državnosti BiH.

U sklopu svečane akademije održati će se promocija knjige “Bosanska Krupa u vrijeme austrougarske uprave” autora Asmira Crnkića i Mirze Ahmetbašića.

U Maloj Sali Doma culture, istog dana, biti postavljena izložba ratne opreme i vojnih eksponata iz odbrambeno-oslobodilačkog rata 1992.-1995. s prigodnim kulturno-zabavnim programom u organizaciji Udruženja građana “511 Bosanska Krupa” i KUD-a “Grmeč”…

Izvor: Krupljani.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.