“Svekrva me mrzi… Udala sam se prije 10 dana i sada mi je to sasvim jasno.

Danas mi je rekla, dok smo bile same u sobi da je za mene bolje da ne ostajem trudna i da ne rađam djecu jer za mene nema mjesta u njenoj kući i da ću vrlo brzo da pakujem kofere. To mi je rekla zbog toga što sam joj proturiječila, odnosno što nisam željela da sa njom idem njenim prijateljicama… konkretno što sam odbila da se družim sa njom, da njoj i njenim prijateljicama pravim kafe i “igram” oko njih.

Vrijeme kada su snahe bile robinje svakrva je davno prošlo… barem za mene, a ako to znači i razvod braka, neka… spremna sam i na to. Nije jedini i zadnji muškarac na ovom svijetu. Ako bude želio živjeti sa mamom, neka živi…

Samo želim svim djevojkama poručiti da ni po koju cijenu i ni zbog čega ne dozvole da budu, slobodno ću reći robinje svekrva.”

Izvor:Ispovesti.com

 

Više saznajte na izvornom linku: – “Svekrva me mrzi. Udala sam se prije 10 dana i sada mi je to sasvim jasno…” / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.