“Ne znam šta da radim… morala sam objaviti ovo današnje dopisivanje u nadi da će mi neko dati neki dobar savjet. U vezi sam sa momkom kojeg voli i koji voli mene. Istina da je mnogo bogatiji od mene, ali da li je to važno ako je iskrena ljubav u pitanju. Život bih dala za njega, ali nakon ovoga, OVIH PRIJETNJI od njegove mame koje sam dobila danas, ne znam… Grozno se osjećam, ako ga ostavim srce će mi pući, ako ga ne ostavim… PAKAO… ko zna na šta je sve spremna kada ovako otvoreno prijeti.

Evo vam dio dopisivanja…
*
Kako je upoznao tebe mene ne može očima da gleda… OSTAVI GA!!!
*
Izvinite, ali ja vašeg sina volim i ne želim da ga ostavim
To kakav je prema vama ne znam, nije do mene
*
Ako ga ne ostaviš napraviti ću ti pakao od života
*
Zbog čega… šta sam vam ja kriva???
*
Kažem ti OSTAVI GA nisi ti za njega, loše utičeš na njega
Moj sin zaslužuje bolju… zbog toga

*
Ali i on mene voli

Više saznajte na izvornom linku: – SVEKRVA MI JE DANAS NAPISALA GROZNE STVARI, ŽELI DA RASKINEM S NJENIM SINOM: Evo kako mi je zaprijetila, OVO JE SRAMOTA ZA STARIJU ŽENU / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.