Na popularnoj Fejsbuk grupi “That’s it, i’m wedding shaming” osvanula je slika očajne buduće mlade koja kaže da će joj ovim potezom svekrva potpuno uništib vjenčanje, i to svjesno.

Haljina koju je svekrva odabrala neodoljivo podsjeća na vjenčanicu, i mlada kaže da je stravično povrijeđena ovim izborom, pa je pitala ostale članove grupe šta oni misle o tome. Svekrva joj je, inače, sliku poslala direktno iz radnje, uzbuđena što je našla savršenu haljinu.

Foto: Facebook

– Budi iskrena i samo kaži ne. Imaš pravo na to.

– Klasična svekrva – monstrum. Srećno ti bilo dalje u braku.

– Ovo stvarno nije prikladna haljina za mladoženjinu majku – kažu komentatori.

Više saznajte na izvornom linku: – Svekrva mi je uzbuđeno poslala haljinu koju planira da nosi na mom vjenčanju, i SVI KAŽU DA JE MONSTRUM: Da li smijem da joj kažem da to NE OBLAČI? / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.