SVEKRVI STIGAO NEKI PAKET IZ INOSTRANSTVA, MOLILA ME DA NE OTVARAM: Kad sam otvorila preznojila sam se, ZAR OVO ŽENA OD 65 GODINA RADI?

Kad sam vidjela…

BONUS

“BILO JE TO PRIJE 5-6 GODINA, NA PARKINGU SAM ZAGRADIO NEKI AUTO TE SAM NA ŠOFER ŠAJBI OSTAVIO BROJ TELEFONA I PORUKU DA SE VRAĆAM ZA 5 MINUTA. 

Foto: Pexels.com

VRAĆAM SE JA DO KOLA, KAD NA BRISAČU CEDULJA “E SUPER, SAD IMAM TVOJ BROJ! KO ĆE PRVI DA ZOVE NA KAFU?” I NA KRAJU NACRTANO SRCE.

Foto: Pexels.com

Ženski rukopis i sve. Gledam cedulju i nešto se mislim, i uzmem cedulju a u kola stavim drugu sa natpisom “Evo ja ću. Da se nađemo (nije bitno gdje) za 20 minuta”, i pomjerim se od kola i zaštekam u haustor neke zgreda i pratim hoće li i ko prići kolima.

Foto: Pexels.com

Prilazi neki čiča ostavlja poruku i odlazi, ja zbunjen i razočaran pomalo, uzimam poruku i čitam “Pa kako ti kad nemaš ni broj telefona? Naći ćemo se tu i tu u 20:30 P.S. Nadam se da ti je jasno da sam komšiju zamolila da ostavi poruku umjesto mene. Vidimo se!”. 

Foto: Pexels.com

Prije godinu dana sam se oženio sa tom djevojkom. Nedavno zagradimo mi neka kola i ja reko daj da ostavim cedulju a ona mrtva ladna “E ne može! Ko zna kakvu ludaču si zagradio kolima!”

Foto: Pexels.com

(Ispovesti.com)

Više saznajte na izvornom linku: – SVEKRVI STIGAO NEKI PAKET IZ INOSTRANSTVA, MOLILA ME DA NE OTVARAM: Kad sam otvorila preznojila sam se, ZAR OVO ŽENA OD 65 GODINA RADI? / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.