SVEŠTENIK U PINKOVIM ZVEZDAMA: Žiri ostao bez teksta od njegovog glasa, a tek kako izgleda!

Georgije Kovačević student je Bogoslovije, a sinoć se predstavio i pred žirijem muzičkog takmičenja “Pinkove zvezde“ i oduševio sve! Naime, kada je je Milan Kalinić izašao na scenu, saopštio je svima da je Georgije student Bogoslovije. Samo Aleksandra Radović nije dala svoj glas poslije prve otpjevane numere.

“Divno si otpjevao. Pjevao si kao frontmen grupe ”Legende”. Baš si poseban i lijepo izgledaš i lijepo pjevaš“, rekla je Dara.

“Nije to uopšte lagan fakultet. Oni moraju da znaju da pjevaju više različitih glasova. To je ozbiljno pjevanje. Znala sam da ćeš biti sjajan i drugačiji“, oduševljena je bila Dragana. Zorica Brunclik zamolila je takmičara da otpjeva akapela refren, nakon čega se na kraju ipak podigla i Aleksandra.

“Pjevanje koje je on učio, nema muziku. Morala sam da čujem boju“, uživala je Zorica.

“Činjenica je da glas nabolje pliva sam. Kada govorimo o sveštenstvu, ja ne volim da ih zovem popovi. Mnogi od nas bi se postidjeli kada bi čuli kako oni pjevaju. Ne postoji “popovsko pjevanje“. Postoji dobro i loše. Tvoji životni pozivi ne treba i ne mora da se kose“, rekla je Aleksandra.

Druga pjesma kojom se predstavio Gregorije bila je numera grupe EKV “Ti si sav moj bol“.

“Kako sam te prepoznala kao talenat“, rekla je Zorica uz osmijeh.

“Nevjerovatno“, bila je pod utiskom Dragana Mirković.

“Činjenica je da tebi ovo bolje leži od one prve pjesme koju si pjevao. I ja želim da ti pomognem ukoliko je ovo ono što ti zaista želiš. Sve najljepše ti želim“, rekla je Aleksandra.

“Ti hoćeš nama hljeb da uzmeš, čovječe! Ako je ovo ono čime želiš da se baviš, onda zaboravi na ono“, rekao je Šaban i zapjevao crkvenu muziku u čemu su mu se pridružile i kolege.

“Niste loši oče Šabane“, našalio se Milan Kalinić.