Maturantica o kojoj svi bruje: Atraktivna brineta obukla izazovnu haljinu i zapalila internet!

ekskluziva.ba

Nije trebalo dugo vremena da nakon što su na društvenim mrežama osvanule fotografije ove prelijepe maturantice krene lavina reakcija. Kreacija koju je ponijela ostavlja bez daha, a njena smjelost za obući ovako nešto doveli su je do pravog holivudskog izgleda.

Naime, maturantica o kojoj bruji Balkan se pojavila u haljini bh. kreatora Huse Čobića. Inače, njegove kreacije su prepoznatljive po tome da više otkrivaju nego pokrivaju. Naravno, riječ je o visokoj modi koju i sam dizajner patentira, pa tako njegova klijentela i jesu samo oni sa “dubokim džepom“, koji dolaze sa svih krajeva svijeta.

Djevojka o kojoj se uveliko priča dolazi iz Konjica, a u Husinoj kreaciji je mnogima pomutila pamet. Kako je i sam Huso Čobić objavio na svom profilu, bili su svjesni kako će izazvati lavinu komentara. Između ostalog, polemiše se o cijeni haljine o kojoj dizajner ne želi pričati. Kako je sam Huso istakao za Ekskluziva.ba portal, njegova klijentela nikada ne pita za cijenu haljine, a i njemu samom je najbitnije da se posveti klijentici i od svake dame napravi divu. Stoga i ne čudi što oblači veliki broj estradnih umjetnica.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...