Poznati holivudski par, bivša mis svijeta i glumica Prijanka Čopra i pjevač Nik Džonas, i dalje privlače pažnju svjetske javnosti.

Iako su u braku manje od godinu dana, o njihovoj razlici u godinama ali i o tome da li su par ili ne, ne prestaje da se priča.

Naime, bivša misica i muzičar često su predmet šale kako mu ona više izgleda kao majka, a ne kao supruga, s obzirom na razliku u godinama.

(foto: Instagram)

Prijanka je od Nika starija 10 godina, a mnogi primijećuju da na slikama izgleda još starije od njega, pa je sve više šala u ovom kontekstu upućeno na njihov račun.

Ali izgleda da se ovaj par previše ne obazire na ovakve priče, već uživa u ljubavi.

(foto: Instagram)

O poznatom paru počelo je da se šuška još u maju 2018. godine, a nedugo nakon toga pjevač i glumica otišli su u njenu rodnu Indiju kada je Nik upoznao njene roditelje, ali i objavljivao slike i video-snimke sa Prijankom ispod kojih je uz zaljubljene motikone pisao „ona“.

Poslije putovanja zajedno su se pojavili na poznatoj Met Gala večeri, što je pojačalo sumnje u njihovu vezu, da bi je ubrzo Nik na dan njenog rođendana zaprosio, a u decembru i oženio.

(foto: Instagram)

Svadba je održana u Indiji, trajala je nekoliko dana, a na slavlju se nije štedilo. Javnost ih je tada osudila da su mnogo potrošili i da su se previše razbacivali novcem.

Izvor: Novi.ba / novi.ba