Duško Tošić i Jelena Karleuša Screeenshot
Svi detalji posljednjeg susreta Duška i Jelene: Smučila si mi se, nećeš mi više nabijati rogove

Par je imao žustru raspravu

Avaz.ba

Duško Tošić je neopozivo podnio papire za razvod braka od Jelene Karleuše jer ne želi više da ga pjevačica, kako tvrdi izvor Kurira, pravi budalom i nabija mu rogove.

Duško joj je predočio i kakva poniženja je trpio zbog toga što je sebi dozvolila da njena sramota dođe do javnosti, kaže izvor blizak sportisti.

Naime, fudbaler kineskog kluba Guangodžou i Jelena imali su žustru raspravu, i to nedavno, neposredno pred njegov povratak u Kinu. Upravo tada joj je sve što misli konačno i rekao u lice. Objasnio joj je da ranije nije želio da se raspravlja s njom jer je iznenada izgubila majku Divnu, pa je i razvod braka odložio, nakon čega je u kući nastao pravi haos.

– Duško je uvijek podržavao Jelenu u svemu i često za njene postupke bio slijep kod očiju. Doduše, ni on nije cvjećka, ali više ne želi biti u braku sa ženom koja ga obmanjuje i svašta mu radi iza leđa, pa mu ljudi iz bližeg okruženja često ponavljaju kako mu supruga ozbiljno nabija rogove. Do sada je sve trpio, zbog ljubavi prema ženi s kojom je proveo skoro dvanaest godina u braku, a najviše zbog djece, ali više ne želi živjeti u laži. Sjeo je s Jelenom i porazgovarao, ali se taj njihov razgovor pretvorio u žučnu raspravu koja je trajala nekoliko sati – priča sagovornik blizak sportisti.

Pored Ognjena sve je imala, šta god je poželjela, to je i dobila, kaže izvor.

On također tvrdi da je Tošić odluku o razvodu donio nakon što je u Kuriru vidio objavljenu prepisku između Jelene i Ognjena Vranješa u kojoj ona kaže da je s Duškom odavno u braku samo zbog kamera, da joj je on kao prijatelj i da želi razvod, ali da za to „on mora biti kriv“.

– Objasnio joj je da on nije lud i da je jasno kao dan da je bila u tajnoj vezi s njegovim kolegom. Rekao joj je i da ju je štitio od svih i branio jer joj je vjerovao na riječ da je sve montirano. Predočio joj je i kakva poniženja je trpio zbog toga što je sebi dozvolila da njena sramota dođe do javnosti. Nije se želio odmah razvesti od nje, ali nije ni imao namjeru ostati u zajednici u kojoj preovladava nepovjerenje. Duško u svemu tome ima podršku svoje porodice. Otpratio je Jelenu s društvenih mreža jer ga ne zanima ništa što ima veze s njenim poslom. Sa još zvaničnom suprugom ostat će u kontaktu isključivo zbog njihovih kćerki i to je sve.

(Autor: Avaz)