Srbija je ovih dana u panici zbog koronavirusa, a nadamo se da konačno svi zajedno shvatamo koliko je važno da ostajemo u kući ovih dana i ne rizikujemo zarazu, a samim tim i živote naših sugrađana. 

Najveći heroji ove krize su, svakako, medicinski radnici, koji neumorno liječe oboljele, žrtvujući se do krajnjih granica. 

Građani Srbije im svako veče u 20 sati šalju veliki aplauz zahvalnosti. 

Na drugoj strani, veliki broj mama i tata priznaje da im nije lako biti zatvoren u 4 zida sa svojim neumornim i često nestašnim podmlatkom. 

Jedan tata, međutim, sabrao je dva i dva i napravio odličan “trik” za smirivanje djece. 

Naime, on im je obećao (djeca imaju 3 i 5 godina) da će komšije svako veče u osam sati da im aplaudiraju, ako budu dobri tog dana. 

I upalilo je!

Više saznajte na izvornom linku: – SVI DIJELE KOMENTAR OVOG SRBINA, DJECA SU U IZOLACIJI: A on iskoristio situaciju i NADMUDRIO IH / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.