Kada je odlučila da prije pet godina uđe u rijaliti “Farma” sebe je nazivala interenet senzacijom.

Tada popularna Simonida Ačević imala je svoju pjesmu “Hopa Cupa” koji je izvodila po lokalima u Srbiji i isticala kako bi svi trebalo da je nazivaju pjevačicom.

Tokom boravka u Lisovićima za sebe je znala da kaže da su njene najveće vrline to što je otkačena, opuštena i luda. Ujedno, to su joj bile i najveće mane.

Iako je do samog kraja rijalitija boravila u kući, njen suprug Aleksandar objašnjavao je da najviše nedostaje sinu Petru koji je sve vrijeme iz porodičnog doma pratio šta njegova mama radi u kući.

“Moja Simonida se odlično nosi sa svim situacijama na “Farmi”. Iako neki misle da je ona na nižem intelektualnom nivou od njih, grdno se varaju. Osim što je obrazovana, jer je skoro pri kraju Filološkog fakulteta, Simonida je izuzetno elokventna i govori nekoliko jezika. Na njenoj priči bi mogli da pozavide i pravi voditelji koji se busaju po farmi, hvaleći se da su odlični u svom poslu”, izjavio je jednom prilikom Aleksandar Ačević.

Pored “Farme”, Simonidu smo gledali i u “Parovima”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Nesto staro: JBG 😮😂🐷 #slimetutorial #laugh #dijeta#eating

Objavu dijeli Simonida Ačević (@simonidaacevic)

Danas nemamo priliku da je gledamo u ovoj vrsti zabavnih programa, ali je zato aktivna na društvenim mrežama gdje redovno snima seksi video klipove u donjem vešu i komentariše trenutke iz svakodnevnog života, ali i iz rijalitija.

Mnogi ističu da to nije primjereno za majku jednog maljoletnog djeteta, Simonidu ne dotiču komentari.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Sta zene zele ❗💃🕺♥️ #ljubav#zene#muskarci#odnosi

Objavu dijeli Simonida Ačević (@simonidaacevic)