Influenserka Džejlin Odžeda Očoa proslavila se fotografijama na kojima su u prvom planu njene nevjerovatne obline, prije svega bujna pozadina. Zbog toga su hejteri otvoreno pisali da Džejlin fotošopira svoje fotografije prije objave, ali sudeći po fotografijama nastalim na aerodromu u Los Anđelesu, obline su prave.

Fotografi su je uhvatili dan poslije 22. rođendana, a iako im je poziutf8
Više saznajte na izvornom linku: – SVI PRIČAJU O CRNKI SA NAJVEĆIM OBLINAMA, A SAD SU JE SLIKALI NA ULICI: Evo kako izgleda, MUŠKARCI PADAJU U NESVIJEST KAD JE VIDE! (FOTO) / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.