Foto: AFP

Britanski princ Harry i njegova supruga Meghan prije nekoliko dana su šokirali porodicu, ali i javnost objavom da napuštaju svoje dužnosti kao članovi kraljevske porodice, te time da će raditi na tome da postanu finansijski nezavisni. Ova odluka podstakla je njihove fanove da počnu nagađati o tome čime će se u budućnosti baviti. 

Kako prenose britanski mediji, njihovo bogatstvo se procjenjuje na 35 miliona dolara obzirom na činjenicu da je bivša glumica prije braka bila “teška” pet miliona, dok princ na računu ima 30 miliona, a nagađa se da bi osnovni izvor njihovih prihoda mogli biti sponzorski ugovori.

U britanskim medijima pojavile su se i glasine da će se Meghan vratiti pisanju svog bloga koji bi sada mogao zarađivati milione, a šuška se da bi mogli otvoriti i sopstvenu produkcijsku kuću. No, postoje i oni koji vjeruju da će Meghan i Harry potražiti posao u skladu s obrazovanjem. Naime, princ je završio geografiju i historiju, a išao je i na vojnu akademiju, dok je Meghan studirala komunikologiju. 

 

 


Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – Svi se pitaju čime će se baviti: Fakulteti koje su završili Meghan i Harry / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.