Rijetki su oni koji ne vole filmove legendarnog Jackie Chan-a (64). Slavu je postigao glumeći uglavom u akcionim filmovima gdje je, čini se bez problema, izvodio smrtonosne akrobacije.

Danas ga ta snaga polako izdaje, ali i dalje se trudi da ulogu iznese na najbolji način. Jackie je zagazio u sedmu deceniju, ali i dalje se dobro drži.

Godine čine svoje, pa tako je i on izboran i po komentarima mnogih izgleda umorno, ali glumac nikad nije dozvolio da sebi prizna da je vrijeme da se malo odmori.

Veteran akcionih filmova Jackie Chan rekao je da snimanje kaskaderskih scena “više nije kao što je nekad bilo” pošto više ne može tako lako da pada i ustaje.

– Sljedećeg jutra shvatiš “auu, o, to boli” – rekao je Chan.

U filmu iz 2012. “Chinese Zodiac”, za koji je rekao da je njegov posljednji “veliki akcioni film”, Chan akrobatski glumi ljudski torpedo na točkovima, tuče se u vazduhu i na zemlji, i izvodi fizičku komediju.

– To nisu specijalni efekti, to nije “Iron man”, to nije “Spider Man”`, to je pravi Jackie Chan – rekao je on.

Za naredne projekte je rekao da će malo usporiti.

– Polako, polako ću više puštati da ljudi rade umjesto mene – rekao je Chan koji danas ima 64 godine, i dodao da će da radi samo krupne kadrove u akcionim scenama.

Izvor: / novi.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.