Voditelji britanskoga šoua “This Morning” nisu mogli prestati da se smiju nakon što su čuli neobičnu ljubavnu priču penzionerke Iris Džouns (Jones, 80). 

Ona je pred kamerama ispričala kako se zaljubila u svog 45 godina mlađeg dečka Muhameda Ahmeda Ibrahima iz Kaira, kojeg je upoznala na Facebooku. Dok su ispitivali penzionerku o njenim navikama u krevetu, voditelji nisu bili pripremljeni na eksplicitne opise vremešne Iris.

– Prva noć je bila prilično gruba. Nisam bila ni s kim 35 godina, vjerovala sam da sam ponovo postala djevica – započela je Iris.

Onda je postalo još urnebesnije. 

– Smijem li da vam kažem šta smo koristili? Cijelu tubu lubrikanta – dodala je Iris pa nastavila: 

– Stvar je u tome da sutradan nisam mogla da hodam. Osjećala sam se kao da sam jahala konja bez sedla. Ipak, prebrodili smo to –  rekla je ova 80-godišnjakinja, ali i istakla da se njena veza sa mladim Egipćaninom ne zasniva samo na se*su.


Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – Svi u studiju bili su šokirani / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.