ŠVICARSKA rukometna reprezentacija fenomenalnom dosjetkom odala je čast svojim navijačima.

Švicarci na Euru uspješno provode kampanju pod nazivom #Teamwork. Naime, krajem listopada krenuli su pozivati sve navijače Švicarske da se registriraju na službenoj stranici Saveza i tako dobiju mogućnost da njihovo ime završi na dresu reprezentacije.

Više od tisuću ljudi se registriralo i sve ih je Savez “ušio” u brojke švicarskih dresova na leđima rukometaša. Tako svaki navijač ima priliku biti na terenu sa svojim rukometnim ljubimcem. 

Ideja kampanje bila je dokazati da je ekipa više od nekolicine članova na jednom mjestu, ali i da su igrači individualno jako bitni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ambicija za pobjedom, želja za najboljim mogućim učinkom, borba do kraja, odgovornost, zajedništvo. Svi ti aspekti odredit će konačni uspjeh”, najavila je u lipnju kampanja.

“Sjajno je osjećati naše navijače kako su vezani uz nas. Ovo je bila sjajna ideja. Navijači nam puno pomažu, a i velik broj imena naših prijatelja nalazi se na ovim dresovima i to nam puno znači”, kazao je golman Nikola Portner.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Više saznajte na izvornom linku: – Švicarci u znak zahvalnosti imena navijača ušili u dresove za rukometni Euro / (index.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.