SVIJET FILMA U VELIKOJ ŽALOSTI: Umro poznati glumac!

Index.hr
Slavni komičar Jerry Lewis preminuo je u 92. godini života, prenosi BBC. Preminuo je jučer ujutro u svom domu u Las Vegasu, a tužnu vijest njegova je obitelj potvrdila novinaru Las Vegas Review-Journal, Johnu Katsilometesu.

Ranije ovog ljeta Lewis je hospitaliziran zbog infekcije mokraćnog sustava, a zadržan je u bolnici jedno vrijeme zbog, kako je tada rekao njegov agent, starosti.

Bio je jedan od najuspješnijih svjetskih komičara i jedan od najplaćenijih glumaca u Hollywoodu. Proslavio se kada se kao mladi komičar 1946. godine udružio s pjevačem Deanom Martinom i stvorio popularni zabavljački duo “Martin&Lewis“.

Nakon razlaza 1956. godine, Lewis je nastavio samostalnu karijeru, a s godinama je stekao titulu “kralja komedije“, zahvaljujući istoimenom filmu Martina Scorsesea iz 1982. godine. Posljednju ulogu odigrao je prošle godine u filmu “Max Rose“.

Bio je poznat i po svojoj teškoj naravi, a često se priča o njegovom intervjuu 2007. godine kada je novinaru koji je razgovarao s njim priredio pravi pakao. Imao je sedmero djece, a ženio se dva puta.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...