Gagi Đogani nakon pobjede svoje mezimice Lune otvoreno govori o Anabeli, Marku Miljkoviću, o međusobnim porodičnim odnosima, ali nije izostavio ni da se dotakne teme Slobe, kog i dalje smatra najvećim krivcem za Lunino loše psihičko stanje u prvoj, ali djelimično i drugoj sezoni “Zadruge”.

Gagi je između ostalog rekao sve što misli o Slobi Radanoviću, Luninoj bivšoj ljubavi i priznao da mu nije bilo pravo, što joj on nije ni čestitao pobjedu, nit ju je pozdravio.

“Luna nije njegov nivo. Bitno da je Sloba sam svoj nivo. On je seljak jedan običan. Seljačina teška, balvan jedan. Ko je on da kaže da se neće pozdraviti s njom jer nema potrebe I da joj ne bi pružio ruku jer je pobijedila. Taj isti Sloba Radanović seljačina će morati da uzme Luninu sliku i da stavi u novčanik, pa svaki put prije nastupa da uzme lijepo otvori novčanik pa poljubi Luninu sliku. Bez Lune bi bio nula. Pjevao bi još uvijek u Zrenjaninu za 100 eura o to mu je mnogo”, rekao je Gagi za Svet.

Podsjetimo, denser je u prvoj sezoni podržavao ljubav Lune i Slobe, čak je i navijao da se pomire, a sad je promijenio mišljenje.

Izvor vijesti: Ognjen Škundrić / azra.ba