Taj ludi svijet: Zaljubio se u djevojku koju je odbio dok je bila muškarac

Fokus
Erin Anderson i njezin dečko Jared Norris imaju iza sebe posve neobičnu priču. Jared nije htio biti s Erin u vezi dok ju je poznavao kao Aarona, ali su prohodali nakon što je Aaaron prošao hormonsku nadomjesnu terapiju i postao žena.

Erin Anderson i njezin dečko Jared Norris imaju iza sebe posve neobičnu priču. Jared nije htio biti s Erin u vezi dok ju je poznavao kao Aarona, ali su prohodali nakon što je Aaaron prošao hormonsku nadomjesnu terapiju i postao žena.

Sedamnaest mjeseci je planirala vjenčanje i na njega zakasnila, bijesni mladoženja prekinuo vezu

Zaljubljeni par iz Kentuckyja je upravo dobio svoje mjesto u svjetskim medijima, pa tako Daily Mail prenosi kako je izgledao sam početak tog odnosa.

Naime, Aaron je prije četiri godine zapazio Jareda preko Facebooka, međutim njegov budući dečko ga je glatko odbio preko poruka jer naprosto nije bio zainteresiran.

Ipak, dvije godine kasnije Jared je “lajkao” jednu od Aaronovih fotografija na Instagramu, i to kada je vidio do kakvog je preobražaja došlo nakon hormonske terapije i augmentacije grudi, odnosno u trenutku kada se Aaron već počeo predstavljati kao Erin.

Rečenica po rečenicu i to dvoje mladih ljudi su postali par, naizgled sasvim običan, ali i suočen s osudama i prijetnjama dijela onih koji znaju čitavu priču.

“Bilo je svega. Prijetili su mi batinama, smrću, vrijeđali na sve načine. Ali našlo se i onih koji su nam pružili podršku i poručili nam da ne pokleknemo”, ispričao je Jared, koji je odmah priznao svojoj obitelji s kim se nalazi u vezi i kakva je njezina prošlost, prenosi Dnevnik.hr.

Kako je to prihvaćeno, nije rečeno, ali Daily Mail dodaje da je Erin u međuvremenu odlučila dovršiti promjenu spola i podvrgnuti se konstrukciji vagine iako Jared uopće ne inzistira na tome.

“Meni je Erin već sada prelijepa, ali prihvaćam da ta odluka nije na meni. Jedini je problem što si trenutačno zahvat ne možemo priušiti”, dodao je muškarac koji rado govori kakva ga je ljubavna priča zadesila u životu.

Pogledajte u nastavku fotografije para, odnosno kako je aaron izgledao nekad i kako Erin izgleda danas:

VODITELJICA KOJA ODUZIMA DAH I ŽENAMA: “Volim da kuham, a posebno nacionalna jela”

Elita Rudi je seksipilna TV voditeljica rođena 28. juna 1993. godine u kosovskom gradu Đakovici.

Elita u slobodno vrijeme najviše voli da putuje, a neke od država koje je nedavno posjetila su Mađarska, Albanija, Turska, Italija, Hrvatska i Švicarska. Crnokosa ljepotica ističe da je posebno oduševljena Dubrovnikom i Splitom, dok je ove godine ljetovala na grčkom ostrvu Santorini.

Veliki dio svog vremena provodi u kuhinji spremajući razne poslastice, uključujući i albanska nacionalna jela.

Atraktivnu voditeljicu na Kosovu i u Albaniji često nazivaju seks simbolom, a s obzirom na obline koje posjeduje, Elita definitivno oduzima dah.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...