Tajnik Povjerenstva za suce i suđenje Nogometnog saveza BiH Salem Prolić priznao je krivicu nakon što su ga službenici SIPA-e uhitili u akciji “VAR” i optužili za tri kaznena djela.  

Nekadašnji sudac Salem Prolić je istražiteljima priznao djela za koja ga se tereti te pristao na suradnju sa Tužiteljstvom BiH, prenose tamošnji mediji. Prolić se tereti za tri kaznena djela:  organizirani  kriminal, primanje mita i drugih oblika koristi te zloupotrebu položaja. 

DONIJET ĆE ODLUKE

U BiH komentirali aferu ‘VAR’: Nemamo potpune informacije

On je jedan od 12 uhićenika u akciji “VAR” koja je provedena u ponedjeljak u. Prolić je nakon kriminalističke obrade pušten na slobodu, kao i još šest osoba, a ostaje vidjeti hoće li ga, kada i kako Savez suspendirati budući da je najavio suradnju s istražiteljima, ali se Prolić pojavio u prostorijama NS-a BiH.

AKCIJA “VAR”

Priveli su suce i delegate u BiH zbog optužbi za namještanje…

Nastavlja se istraga ovog slučaja, a od 12 do sada uhićenih osoba, pet će završiti u 30-dnevnom pritvoru zbog mogućeg utjecaja na svjedoke. 

Izvor: Eva Grgić / 24sata.hr

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.