TUTTOMERCATO, poznati talijanski medij, u svom online izdanju redovito izdvaja profile najboljih mladih nogometaša iz Europe i svijeta.

Jedan od nogometaša koji su se našli na popisu je i Nikola Soldo, nogometaš Intera iz Zaprešića i sin Zvonimira Solde, bivšeg hrvatskog reprezentativca, a sada trenera Admire Wacker.

“Nikola Soldo mogao bi biti sljedeći veliki hrvatski talent koji će preko Jadranskog mora otići u veliki klub kako bi gradio svoju nogometnu karijeru. S 20 ovosezonskih nastupa za zaprešićki Inter, ovaj stoper rođen 2001. godine vrlo brzo je postao jedan od ključnih igrača za momčad Željka Petrovića”, piše Tuttomercato i dodaje: 

“Osim toga, upao je i u momčad hrvatske reprezentacije do 19 godina. Igračkim karakteristikama podsjeća na Milan Škriniara iz Intera. Fizički je dominantan baš kao i Slovak, sjajnom se pozicionira u obrani, riječ je o pravom dragulju u obrani. Paradoksalno, ako napusti klub i ode u Njemačku, tek će onda otići u domovinu jer je rođen u Stuttgartu”, piše Tuttomercato i zaključuje priču o Soldi. 

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Više saznajte na izvornom linku: – Talijani pišu o stoperskoj senzaciji iz HNL-a: On je novi Milan Škriniar / (index.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.