Talijanski agent Vincenzo Morabito smatra kako će pandemija korona virusa itekako djelovati na nogometno tržište koje će se vratiti u ‘vrijeme prije Neymara’.

Klubovi se trenutačno bore za financijski opstanak, brojni su rezali plaće i igračima i osoblju, počevši od onih najvećih poput Barcelone.

KORONA I TRANSFERI

Novac za Olma stigao, Dinamu upitne rate za Bena, Šunjića…

Uptino je hoće li sezona uopće biti dovršena, a to bi značilo još veći udarac za njihove financije, a Morabito smatra kako će to itekako utjecati na buduće transfere.

– Tržište će se vratiti u ono stanje prije Neymarovog transfera. Najveće zvijezde ostajat će tamo gdje jesu – rekao je Morabito za Radio Sportiva.

PLAĆE OSIGURAVA DRŽAVA

Liverpool je na udaru kritika: Poslali su osoblje na odmor…

Neymarov transfer u Paris Saint-Germain za 222 milijuna eura u ljeto 2017. smatran je ključnom točkom u drastičnom povećanju cijena svih igrača. Tom prilikom Morabito se dotakao i Lazijevog briljantnog veznjaka Sergeja Milinković-Savića o čijem se odlasku iz Lazija priča već neko vrjieme, a spominjale su se ogromne odštete od stotinu i više milijuna eura, no sumnja kako će do toga sad doći:

– On bi otišao iz Lazija ovog ljeta da nije bilo virusa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Više saznajte na izvornom linku: Ricardo Kulušić – Talijanski agent: Nogomet će se vratiti u doba prije Neymara / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.