Pjevačica Tanja Savić, koja je nekada slovila za najveću i najperspektivniju Zvezdu Granda, sada jedva spaja kraj s krajem. Naime, ona naravno nastupa za 500 eura u najzabačenijim mjestima u Srbiji.

Tom prilikom doživljava razne neprijatnosti od pijanih gostiju koji žele da joj bakšiš gurnu u grudi, pa njen suprug Dušan, koji je od nedavno i njen menadžer, ulazi u sukob sa svima.

“Tanja je nedavno pjevala u jednoj lokalnoj kafani blizu Stare Pazove. Gazda lokala joj je platio 500 eura, a u kafani je bilo jedva dvadesetak ljudi, uglavnom pijanih”, ispričao je izvor koji je insistirao na anonimnosti.

Kako nam je rekao, zbog praznog lokala i pijanih gostiju koji su željeli da dodirnu njegovu suprugu potpuno je poludio Tanjin suprug Dušan.

“Gosti su naručivali pjesme i vadili novčanice od po 1.000 i 500 dinara koje su htjeli po svaku cijenu da joj gurnu među grudi, u krilo, ruku… kao nekoj šatorskoj pjevaljki.

To je Dušana potpuno izludjelo i počeo je da viče. U jednom momentu je čak rekao klavijaturisti da stane sa svirkom, a Tanji da prestane da pjeva. Onda je zahtijevao da dođe gazda lokala i da sa njim porazgovara o tretmanu koji njegova supruga ima u toj kafani”, priča izvor.

Kako kaže, gazda lokala se na sve načine ograđivao od situacije i pokušao da mu objasni da je to kafana, a ne biblioteka, te da njegova supruga sama mora postavi distancu sa gostima.

“Dušan je urlao kako Tanja nije kafanska pjevaljka već zvijezda koju svi moraju da poštuju. Onda mu je gazda pred svima rekao: „Pa ako je zvijezda, šta radi u mojoj kafani za 500 eura?“, pitao se izvor.