Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Kako prenosi “Scandal”, Tanju Savić je muž bukvalno izbacio iz kuće.

– Tanje jeste odlična pjevačica, ali njoj su djeca na prvom mjestu. Grize je savjest jer po cijelu noć bude na nastupima, pa kad ima slobodne dane ne razdvaja se od Đorđa i Maksima – počeo je priču izvor blizak pjevačici za spomenuti nedjeljnik.

– Često je zovu drugarice u šetnju, na ručak ili u šoping, međutim, ona za to ni da čuje. Glupo joj je da jedino slobodno vrijeme ne posveti sinovima, a posebno sada kada ga ima veoma malo jer snima novi album, u koji je, kako se šuška, uložila 100.000 eura. Kažu oni koji su ga čuli da će biti bomba. Njen muž Dušan ipak šizi zbog toga – nastavio je izvor.

– Vidi da je preopterećena i pokušava da joj stavi do znanja da su djeca već velika i da treba da se opusti. Nedavno ju je bukvalno izbacio iz kuće u želji da se ona malo razonodi. Rekao joj je: “Neću više ovdje da te vidim! Idi malo se provedi! Nisam ja nesposoban, čuvaću djecu, a ti misli malo i na sebe! Ma nemaš šta da tražiš u kući, nego se dotjeraj da mi budeš najljepša i idi u skitnju!”. Ali Tanja ko Tanja, ona je skromna, jedva da je izašla na sat vremena i brzo se vratila sinovima – zaključio je izvor blizak pjevačici.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Scandal)