Priča ide ovako – plastični hirurg dr Majkl Nikol i njegova supruga usvojili su dvije kćerke, a onda je otac riješio da upotrijebi svoje vještine i “uljepša ih”.

Prvu ćerku počeo je da “sređuje” već kada je imala 10 godina, nakon što mu se žalila da joj se ne dopada njen pupak. Sada su Čarm i Britani redovne klijentkinje klinike svog oca, i svaka od njih operisala je skoro sve na tijelu.

Sve operacije radio je isključivo njihov otac, kako bi, kako kaže, bio siguran da će postići najbolji mogući rezultat.

Nikol je grudi operisala već sa 18 godina, dok je Čarm čekala da napuni 25. Pored toga, operisale su i noseve, jagodice, zadnjice i još mnogo toga.

– Kad sam završila srednju školu, tata mi je rekao da ima poklon iznenađenja za mene. Već sutradan išli smo da mi poveća grudi – kaže Nikol.

 

prije 4 sata, 39 minuta

Clinton poručila demokratskim glasačima: Izaberite pobjednika

prije 4 sata, 52 minute

JARANICA MI JE JAVILA DA JOJ JE PISAO MOJ DEČKO, ALI KAD MI JE PROSLIJEDILA PORUKE POZLILO MI JE: Osjećam se odvratno, ŠTA MU BI??

prije 5 sati, 11 minuta

“Moj djed je porijeklom iz bivše Jugoslavije..”

prije 5 sati, 54 minute

POUČNA PRIČA: Snaha i svekrva

prije 6 sati, 43 minute

VIC: MUJO DOŠ’O KUĆI IZ ZATVORA

prije 1 dan, 6 sati

ČUO SAM SVAŠTA O SVOJOJ DJEVOJCI, PA SAM ODLUČIO DA JOJ SE JAVIM SA LAŽNOG BROJA: Kad mi je ovo napisala, PLAKAO SAM KAO DIJETE, NIJE MOGUĆE!

prije 17 sati, 25 minuta

“Jučer sam čistila automobil”

prije 12 sati, 29 minuta

“Dobio sam 300€ od rodbine i roditelja da kupim matursko odijelo..”

prije 1 dan, 8 sati

ŽELJKU MITROVIĆU UPRAVO JAVILI VIJEST, EVO ŠTA SE DESILO NJEGOVOM SINU: Drama u porodici, SA SUDA JAVILI VIJEST!

prije 1 dan, 15 sati

“Došla mi bivša prijateljica kod mene u Njemačku..”

Više saznajte na izvornom linku: – “TATA MI JE OPERISAO GRUDI, ZADNJICU I NOS, ALI NE ŽELIM PRESTATI”: Plastičar usvojio 2 kćerke, a onda ih je krenuo ULJEPŠAVATI I EVO KAKO IZGLEDAJU! / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.