FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bx7QABnjEPM/

Taylor Swift, jedna od najbogatijih pjevačica na svijetu, ranije je u medije iznijela kako se njena majka bori s rakom dojke, a sada je otkrila i još gore vijesti. Naime, pjevačica je kazala kako su njenoj majci ljekari pronašli tumor na mozgu.

– Simptomi tumora na mozgu nisu ni slični onima koje je imala od raka dojke. Prolazimo kroz stvarno teška vremena kao porodica – rekla je Taylor Swift.

Majčina borba s bolešću jedan je od glavnih razloga zašto je Taylor Swift ograničila svoju skoru turneju Lover. Taylor Swift svoju 62-godišnju majku smatra i najboljom prijateljicom.

– Svako voli svoju mamu, svako ima važnu mamu. No, za mene je ona uistinu sila koja me vodi kroz život. Pričam s njom o gotovo svakoj odluci koju donosim – rekla je Taylor Swift.


Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – Taylor Swift otkrila da joj majka ima tumor na mozgu / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.