Dobre vijesti za Telemach korisnike! Kako bi svi prije svega ostali bezbjedni i kod svoje kuće, kompanija Telemach omogućila je od sada svim korisnicima plaćanje računa online i bez provizije.

Korisnici koji su prijavljeni na e-račun, link za online plaćanje će dobijati svakog mjeseca u okviru e-računa.
Svi Telemach, Total TV, HS, HKB-net i MH Company korisnici na MojTelemach portalu ili aplikaciji, moći će da pristupe linku za online plaćanje.

Online plaćanje se vrši na veoma jednostavan način u svega par koraka,unosom brojeva sa platne kartice u online uplatnicu.
Ukoliko je neophodna dodatna pomoć o online plaćanju računa, potrebno je pozvati Telemach kontakt centar 1360 ili 051 249 999 za Total TV korisnike, poslati email na adresu [email protected] ili kontaktirati Telemach putem live chat podrške na web sajtu telemach.ba.
Agenti Telemach-a dat će vam dalje inpute.

Iz Telemacha poručuju korisnicima, ukoliko to do sada nisu učinili, da sa štampanog računa pređu na e-račun. Aktivacija e-računa se može izvršiti preko MojTelemach portala ili aplikacije, ili slanjem maila sa zahtjevom za e-račun na [email protected]

Čuvajmo zajedno naše zdravlje i životnu sredinu uz jednostavniji način plaćanja.
Ostanite kod kuće, budite bezbjedni i završite sve online. #ostanikodkuce

Izvor: biscani.net

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.