Fenomenalna mlada pjevačica Džejla Ramović nastavlja oduševljavati publiku širom regiona. Talentirana Goraždanka jedan je od favorita u ovogodišnjem izdanju “Zvezda Granda”, a svojim glasom i harizmom nikog ne ostavlja ravnodušnim.

– Svaki novi nastup je novi izazov. Zadovoljna sam svojim pjevanjem, ali uvijek može bolje. Zbog toga se trudim da svaki krug bude sve bolje i bolje, i da žiri, ali i publika budu zadovoljni. Do sada sam opravdala povjerenje, nadam se da će tako biti i u nastavku takmičenja – kaže Džejla Ramović.

Marija Šerifović, njena mentorica u muzičkom showu “Zvezde Granda”, u nekoliko navrata naglasila je kako se radi o vanserijskom talentu, koji se vrlo rijetko javlja na muzičkoj sceni.

– Marija se trudi i bori za svakog svog kandidata. Upravo sam u Beogradu, gdje biramo pjesme i radimo probe. Marija nam se potpuno posvetila i odvaja mnogo svog vremena da bi napredovali i prošli dalje.

U svakom krugu nam govori da bez obzira sa kim smo u duelu, moramo dati svoj maksimum i da se borimo kao da je u pitanju finale. Svi me već vide u finalu i jako je teško nositi to breme.

Svaki krug su sve veća očekivanja. Ostali su samo najbolji i ko god da ispadne bit će mi žao – dodala je mlada Goraždanka za Faktor.