Mart donosi sa sobom mnogo turbulencija, a ova tri znaka najgore će se provesti.

LAV

Sunce će pripadnicima ovog znaka u martu ući u osmu kuću, kuću se*sa, transformacija, ulaganja. Moraćete da dobro odmjerite šta dajete, a šta dobijate zauzvrat, i da procijenite šta je fer u tom odnosu. Krajem mjeseca Saturn ulazi u sedmu kuću, kuću braka i partnerstva i donosi mnogo turbulencija i rasprava.

ŠKORPIJA

Ovog mjeseca, Škorpije će pokušati da odgonetnu šta im ljubav zaista znači i šta im donosi. Delovaće posebno naporno i zahtevno partneru, ali Škorpije neće odustati od svojih preispitivanja. Shvatićete šta vam fali i smisliti plan kako da sredite ono što vam smeta, pa, iako će vam mart biti težak, olakšaće vam stvari u narednom periodu.

VODOLIJA

Vodolije, na nekim planovima ste žrtvovali previše toga, a na druge stvari uopšte niste obraćali pažnju, a taj nesklad pokazaće se u ovom mjesecu. Moraćete da odredite šta vam je zaista bitno i da prestanete da rasipate energiju na stvari koje vam više ne znače.

(elitedaily.com)

Više saznajte na izvornom linku: – TEŠKO NJIMA, OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA ĆE SE NAJGORE PROVESTI U MARTU: Jeste li među njima? Evo šta vas očekuje! / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.