TESTIRAJTE SVOJ UM U KROZ DETEKTIVSKE ISTRAGE! Otkrijte da li biste vi bili u stanju riješiti određene slučajeve!

Biscani.net
Ovdje vam donosimo neke koje su izazvale brojne komentare i reakcije… Pogledajte ovu sliku-…

Ovdje vam donosimo neke koje su izazvale brojne komentare i reakcije… Pogledajte ovu sliku-…

Vidite mnoštvo ljudi koji nešto rade, zar ne? Ono što biste trebali odrediti jeste koja je od ovih osoba ljevak. Šta mislite? Dobro pogledajte šta rade i kako. Obratite pažnju na detalje, pa ćete i odrediti.

Da li ste uspjeli odrediti ko je ovdje ljevak. Da li je bilo teško? Ako niste, dole vam donosimo rješenje:

Rješenje je konobar jer konobari koji su ljevaci obično nose tacnu na desnoj ruci, a poslužuju lijevom. Kao što je i ovdje slučaj.

Detektiv je ušao u restoran i primjetio je da se konobarica svađa sa jednim gostom. Ubjeđivala ga je kako je naručio prženo meso, a on joj je govorio da nije. Rekao je kako je došao da provede nešto vremena tu.

Ona mu je ipak govorila da se ne sjeća da je to jelo naručio prije dva sata. Detektiv je odmah rekao da ona griješi. Znate li kako je znao?

Rješenje je u satu!!! Pogledajte da piše da se glavna jela služe do 3 sata, a koliko je već sati.

Aleksandra Subotić iz kabine izašla u peškiru, a onda je “slučajno” spao sa nje i uslijedile su vr*le scene! (FOTO)

Aleksandra Subotić od prve nedjelje “Zadruge 2” ne vodi pretjerano računa o tome da je široke narodne mase ne vide razgolićenu, a manjak pažnje pokazala je i prethodne noći.

Naime, Aleksandra je opušteno nakon tuširanja izašla u peškiru, da bi ga potom skinula i šepurila se potpuno gola po toaletu.

Tako su u prvom planu bile njene ogromne grudi, ali i guza koju je u krupnom kadru pokazala kada je obukla tanga gaćice…

David je bio sa njom u toaletu, na sreću obučen, a oboje su očigledno mislili da kamera ne snima golu Aleksandru, iako odavno ne postoji čovjek koji misli da se u Zadruzi nešto ne snima…

Dok je vježbala u teretani, Maca Diskrecija doživjela peh sa helankama, a zbog jednog detalja svi joj se smiju! (FOTO)

Rijaliti učesnica Maca Diskrecija svoje fanove na društvenim mrežama redovno počasti provokativnim fotografijama.

Ovoga puta Maca se snimala dok je vježbala u teretani, a njena guza je bila u prvom planu, međutim jedan detalj je baš svima zapao za oko.

Dok je Diskrecija radila čučnjeve, mogle su se primijetiti pocijepane helanke i to ni manje ni više nego na zadnjici.

S obzirom na to da je uživo prenosila video mnogi pratioci komentarisali su kako je doživjela bruku i sramotu zbog puknutih helanki.

ISTRAŽIVANJE POKAZALO: Muškarci koji imaju ovakve žene su 10 puta sretniji od ostalih!

Naučnici sa Univerziteta National Autonomous u Meksiku proveli su istraživanje kako bi utvrdili koji tip žena više usrećuje muškarce, a došli su do veoma zanimljivih rezultata.

Naime, iako mnogi pri izboru partnera gledaju na izgled, istraživanje je pokazalo kako je to zapravo najmanje bitna stavka.

Istraživanje je pokazalo kako su su muškarci koji imaju punašnije odabranice, sretniji od muškaraca koji su u vezama s mršavim ženama. I to čak 10 puta.

Muškarci koji imaju punašnije žene češće se smiju od muškaraca s mršavim suprugama, i znatno su sretniji. Mršave žene češće su rezerviranije, fokusiranije na izgled i manje ekspresivne što utječe i na njihov odnos s muškarcem s kojim su u vezi, navodi se u zaključcima.

Dodaju i kako punašnije žene lakše riješavaju probleme i konflikte u vezama.

BONUS SLIKE:4

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...