TETKA UBIJENOG MALIŠANA OTRILA JEZIVE DETALJE: Izgrizla ga je po vratu, a onda je otišla da spava sa komšijom!

avaz.ba

Županijsko državno tužilaštvo u Puli je, nakon ispitivanja, pustilo na slobodu Ademija Burima (29), hrvatskog državljanina koji je pomogao Kjari Pašić (32) i Marijani L. (14), državljankama Hrvatske, nakon ubistva Kjarinog trogodišnjeg sina, državljanina Bosne i Hercegovine, koji je rođen u Bihaću.

Burim je znao da su Kjara i Marijana zadavile dečaka u stanu u ulici Akvilejski prilaz u Puli pa tijelo prenijele i bacile u uvalu Mandrač, ali to nije prijavio policiji.

Iz tamošnjeg Ministarstva za demografiju, porodicu, mlade i socijalnu politiku potvrđeno je da je pokrenut nadzor nad pulskim Centrom za socijalnu pomoć i Domom za odgajanje djece i mladih, u kom je boravila Marijana L. i odakle je pobjegla 16. maja.

Duboko potresena ubistvom mališana, oglasila se i Kadifa Pašić, tetka trogodišnjaka. Ona je ispričala novinarima da je njen brat Rešid Pašić osuđen na tri godine zatvora jer je pretukao Kjaru i njenog komšiju nakon što ih je zatekao u krevetu.

“Kjara je stalno varala mog brata s raznim muškarcima. Jednom se vratio s posla, ušao u kuću i zatekao je u krevetu s komšijom Safetom. Maleni je plakao u susednoj sobi. Na sebi je imao tragove majčinih ugriza. Tad je moj brat pretukao Kjaru i komšiju. Potom je otišao u policiju i sam se prijavio. Na suđenju je sve priznao, ali i ispričao o problemima i o strahovima za dijete. Zbog toga je sad u zatvoru u Bihaću i izdržava trogodišnju kaznu”, priča Kadifa Pašić.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...