Problematični 31-godišnji pjevač Aron Karter (Aaron Carter), mlađi brat popularnijeg Nika Kartera (Nick Carter, 39), šokirao je svoje fanove i pratioce na društvenim mrežama kad je odlučio uživo da prenosi još jednu od svojih poprilično bizarnih odluka.

Karter mlađi je pola lica ukrasio tetovažom Rijane (Rihanna) kao meduze, po uzoru na njenu naslovnicu iz 2013. kada se razgolićena fotografirala za GQ magazin.

Međutim, ono što ovdašnjoj javnosti više “pada za oko” jeste tetovaža na njegovoj desnoj ruci, kojom su iscrtane granice Italije i balkanskih država, među kojima je i BiH. Odnosno cijele Evrope ili šta god da je “umjetnik” pokušao iscrtati. Međutim, ne može se reći da je karta na Karterovoj ruci baš najpreciznija.

Policija je za vrijeme Karterovog tretmana primila nekoliko poziva za izlazak na teren, a mnogi su pokušali spriječiti pjevača u ovoj namjeri.

Aron je u posljednje vrijeme zaratio sa starijim bratom, a Nik koji je svojevremeno “žario i palio” među mlađom publikom sa svojim bendom “Backstreet Boys”, zatražio je sudsku zabranu prilaska za mlađeg brata nakon što je Aron prijetio njegovoj ženi. 

Pomahnitali Karter u seriji optužbi na društvenim mrežama napisao je i kako ga je vlastita pokojna sestra Lesli (Leslie) seksualno napastvovala kada je bio dijete. Ona je 2012. preminula od predoziranja, a mnogi su u posljednje vrijeme jednako zabrinuti za Kartera mlađeg.Izvor vijesti: Avaz.ba / azra.ba