TIJANA JURIĆ JUČER BI PROSLAVILA 18. ROĐENDAN: Njen otac je napisao status koji je rasplakao mnoge!

telegraf.rs

Tijana Jurić (15) iz Subotice, koju je prije tri godine ubio mesar iz Surčina Dragan Đurić, juče bi proslavila osamnaesti rođendan.

Sjećanje na djevojčicu koja je postala simbol stradanja djece, u porodici Jurić ne bledi. Tijanin otac u svakoj prilici napominje da vrijeme ne može da izliječi njihove rane, a ovako važni datumi porodici sigurno najteže padaju.

Tijanin otac Igor, koji ne odustaje od borbe za povećanje bezbjednosti djece i pooštravanje kazni ubicama, juče je na svom Facebook profilu objavio status koji je potresao mnoge.

On je svojoj mezimici napisao: “Srećan ti 18. rođendan ljubavi. Vidimo se…” Uz status je objavio Tijaninu pjesmu, koju izvodi pjevačica Tijana Bogićević.

Tijanina sestra Saška postavila je na društvenoj mreži Instagram takođe potresnu poruku upućenu svojoj sestri.

– Umirem za tebe.. I kad nisi tu, kraj mene, znaš da me boliš i noćas ću ja da te čuvam dok spavaš. Srećan rođendan, ljubavi – napisala je Saška.

Igor je osnovao Fondaciju Tijana Jurić i koristi svaki momenat da najodgovornije ljude u zemlji pozove da preduzmu i urade nešto kako bi Tijanina, Ivanina, Tamarina i Anđelinina smrt, kao i smrt svakog djeteta dobila smisao, da iz toga izvučemo neku pouku i ne dozvolimo da se nijednom djetetu tako nešto dogodi.

Tijanin ubica Dragan Đurić, koji je uhapšen poslije 13 dana potrage, osuđen je 40 godina zatvora.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...