Zlatko Dalić prije Eura 2020. godine želi jake protivnike, a te utakmice Hrvatske gledat ćemo na Novoj TV. Dakle, televizija koja je prenosila Ligu nacija, kvalifikacije za Europsko prvenstvo prenosit će i prijateljske utakmice prije Eura.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Euro 2020. godine bit će na HRT-u. Javna televizija prenosit će i sutrašnji ždrijeb za Euro, a i Svjetsko prvenstvo 2022. godine. Još je prije HRT otkupio prava za natjecanja u Kataru.

Dakle, iduća dva velika natjecanja gledat ćemo na HRT-u, prijateljske utakmice, iduće izdanje Lige nacija i kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo na Novoj TV.

I ŽDRIJEB U SUBOTU NA HRT-u

HTV je potvrdio: Vratili smo ‘vatrene’, prenosit ćemo Euro!

Već smo prošlog tjedna najavili da bi HRT mogao otkupiti prava za Euro, a potvrda je došla jučer. Prava za Euro 2020. godine imao je Sportklub, a prodao ih je javnoj televiziji. 

– Cijena je bila na razini ponuđene 2017. godine, a to je poslovna tajna – izjavio je u četvrtak prvi čovjek javne televizije Kazimir Bačić.

Dakle, ponuda HRT-a 2017. za cijeli paket koji uključuje Ligu nacija 2018/19. i 2020/21., kvalifikacije za Euro 2020., završni turnir Eura i kvalifikacije Svjetsko prvenstvo 2022. nije zadovoljila Uefu, a sad su za isti iznos otkupili samo završni turnir Eura, odnosno 51 utakmicu.

Gdje gledati Hrvatsku:

prijateljske utakmice – Nova TV
Euro 2020. – HRT
Liga nacija – Nova TV
kvalifikacije za SP 2022. – Nova TV
SP 2022. – HRT

Više saznajte na izvornom linku: Antonio Bevanda – Tko prenosi hrvatsku reprezentaciju, gdje gledati: Euro 2020. i SP 2022. na HTV-u, prijateljske, Liga nacija i kvalifikacije na Novoj TV / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.