SVAKO desetljeće ima svoje junake i nevjerojatne priče koje će ostati upamćene, iako nagrizene zubom vremena. Ovo koje završava obilježilo je rivalstvo Lea Messija i Cristiana Ronalda, dvojice velikana kojima je mjesto u samom nogometnom panteonu. Međutim, nisu bili jedini.

Baš zato, kako bismo se prisjetili svih sjajnih igrača i mnogih nezaboravnih trenutaka, biramo momčad desetljeća i najboljeg igrača za svaku poziciju zamišljene momčadi. Vječna je rasprava može li se uopće razgovarati o najvećem igraču ikad, no uvijek možemo uspoređivati imena iz iste nogometne dekade. Neki od njih nikad nisu dobili pozornost i nagrade i stalno su gledali Messiju i Ronaldu u leđa. Ne zato što nisu bili dovoljno dobri, nego naprosto jer im je ondje mjesto. U ovoj anketi možemo ih birati prema svojim pravilima. Biramo one koji su ostavili najbolji i najdublji trag u nogometnoj povijesti kroz proteklih deset godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krenuli smo s vratarima, a nastavljamo s lijevim bekovima.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Više saznajte na izvornom linku: – Tko upada u momčad desetljeća? Biraj najboljeg lijevog beka zadnjih 10 godina / (index.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.