Elvin Kadrić i Izabela Alijoski nastavili su ljubavnu vezu i nakon rijalitija “Parovi”, a pevač je priznao da je dobio poziv za svadbu godine.

Naime, Milojko Božić i Milijana Bogdanović odbrojavaju dane do trenutka kada će se naći pred matičarem pa i zvanično se zavjetovati na vječnu ljubav.

Pjevač i Izabela progovorili su šta misle o slavlju svojih nekadašnjih cimera iz najluksuznije vile u Zemunu.

Meni to nije svadba godine – rekla je kratko Izabela, dok je Elvin obrazložio zbog čega nije oduševljen svadbom:

– Pa meni jeste to svadba godine, i Milojko me je zvao, ali jednostavno ne znam kako bih se osjećao, bilo bi mi čudno. Ja njima želim svu sreću, ali mi se ni u vili nismo družili – dodao je Elvin.

Izvor vijesti: Nina Novaković / azra.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.