Bubijeva popularnost traje vec godinama a skoro da nikad nije dozivljavao neke velike skandale. Kada smo pitali u čemu je tajna rekao je :

U mom stilu i na svoj način uvijek sam bio u samom vrhu i nikad mi nije bilo potrebno da tražim medijsku pažnju preko nemog drugog. Jednom sam osjetio da je nakon fakukteta vrijeme da pojacam medijski svij rad . Tad sam otišao na Grand i odradio to svijim glasom stasom i personalitijem Sad uživam u svemu i mnogo radim. Istina je da sam imao pokusšaja sabotiranja od strane svojih kolega ali odustali su kad su vidjeli da to ne može da se radi sa mnom. Poznajem cijelu estradu a najviše se družim sa narodnjacima jer oni me zaista gotive i vole. Moram reći da sam odbio stotine emisija u kojim je trebalo kritikovati kolege koji ne znaju pjevati. To nije za mene-iskren je Bubi.

Izvor vijesti: Nina Novaković / azra.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.