Tony Cetinski prošao je kroz teške životne situacije, razvod, potom kobna nesreća koja se dogodila i drugi problemi, no, u razgovoru za magazin Studio otvorio je dušu i rekao kako su vjera i ljubav bili pokretač koji su ga gurali kroz život. Svoju sreću je pronašao tek u trećem braku, a izrazito je ponosan na svoju djecu iz prijašnjih brakova, sina Christiana i kći Piu. Iako priznaje kako je zaista teško pratiti njihove interese i trendove, dodaje kako u istome ipak nekako uspijeva.

‘Imam dvoje prekrasne djece iz bivših brakova i sretan sam što ih imam, no ljubav sam uistinu pronašao kad sam od ljubavi odustao. Čudni su putevi Gospodnji i hvala mu na svakom danu’, ispričao je 50-godišnji Tony. Dodaje, kako je za duhovnost važan faktor ravnoteže u životu, te da život bez vjere nema smisla.

Upravo mu je duhovnost i pomogla u borbi protiv poroka, kojih se u konačnici i riješio.'Ravnoteža duha i tijela jača je od bilo kojeg poroka, ali da je lako to postići, nije. Kad se uspije, onda se stvarno sve može i svaki dan je velika pobjeda’, rekao je pjevač. Istaknuo je kako nije nikad skrivao svoje poroke, za razliku od kolega, te da je i to možda jedan od razloga zašto ih se riješio.

Izvor vijesti: Ognjen Škundrić / azra.ba