TOP BOMBA, A TEK KAKO PJEVA: Marija smatra kako bi pobijedila da je u finalu i želi joj odabrati pjesmu, Saša i Bosanac nisu skidali pogled s nje!

ekskluziva.ba
Monika Ivkić iz Beča, rodom iz Gradačca večeras je potpuno briljirala u Zvezdama Granda. Kako je ovo njeno prvo predstavljanje u popularnom muzičkom programu, ona je definitivno jedno od najvećih otkrića ovoga šou programa. Svojim izgledom i pjevanjem je potpuno osvojila žiri i publiku, pa je već vide u finalu.

Monika je u Zvezdama Granda osvojila svih sedam DA. Žiri je bio očaran njenim pjevanjem, a tek kada su se spustili zidovi imali su šta vidjeti. Osim što dobro pjeva, Monika je svojim izgledom sve oborila s nogu, a najviše oduševljeni time bili su Saša Popović i Dragan Stojković Bosanac. Oni doslovice nisu skidali pogled s nje.

Koliko je Monika zablistala najbolje kazuje komentar Marije Šerifović. Pobjednica Eurosonga je istakla kako će joj ona odabrati pjesmu, kao i to da su sad u finalu da bi pobijedila. Jelena Karleuša je prokomentarisala kako ima sve što treba jednoj zvijezdi, da je prezgodna i da predobro pjeva. Inače, Monika je u jednom njemačkom talent showu osvojila četvrto mjesto.

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...