Topalkova kćerka drastično promijenila frizuru, skinula se u bikini, a tek da vidite kakvu brutalnu pozu je zauzela! (FOTO)

Telegraf
Helena Topalović ponovo je privukla pažnju, i to sa dve novi seksi fotografije. Naime, ona je pozirala u bikiniju kraj bazenu i zauzela seksi pozu.

Helena Topalović ponovo je privukla pažnju, i to sa dve novi seksi fotografije. Naime, ona je pozirala u bikiniju kraj bazenu i zauzela seksi pozu.

Ono što je primjetno jeste da je Helena drastično promijenila frizuru. Nema šta, kćerka poznatog pjevača izgleda kao “milion dolara”.

Se*si selfi od 20.000 lajkova, bez brusa: Cecina kćerka novom se*si slikom raspametila sve! (FOTO)

Anastasija Ražnatović ponovo je privukla pažnju. Naime, ona je na Instagramu objavila novi selfi, za koji je “zaradila” više od 20.000 lajkova.

Anastasija je pozirala u elegantnoj haljini, a ono što je primjetno jeste da nije nosila brushalter.

CECINA KĆERKA Anastasija pokazala zanosno tijelo na plaži (FOTO, VIDEO)

Anastasija Ražnatović uspela je liniju da dovede do faze besprjekornog, čega je i sama svjesna pa su fotke u kupaćim kostimima sve učestalije.

Cecina kćerka prvu nedjelju jula provodi u Solunu, odakle je snimila toliko provokativan snimak da će ga mnogi gledati iznova i iznova!

Naime, Anastasija je, u cilju boljeg nabacivanja boje odvezala gornji dio kupaćeg, a donji je bio toliko spušten da su se vidjeli i neosunčani dijelovi tijela.

Video pogledajte OVDJE.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...